top of page
Søk


Peruansk Nikkei i Oslo, en kveld jeg sent vil glemme
Temaet for kvelden var Peruansk Nikkei, der japanske teknikker møter peruanske råvarer og smaker, og får sin plass i det nordiske kjøkkenet.

Frida Ronge
for 10 timer siden1 min lesing


Premiere i God Morgen Norge: Okonomiyaki med norsk twist
Premiär i God Morgen Norge på TV2. Självklart lagade jag min klassiker: Okonomiyaki. Basen är massor av fin vitkål och jag toppade med lokala norska råvaror: rensalami, räkor och svamp. En snabb, lätt och supergod vardagsrätt. Kos!

Frida Ronge
27. okt.2 min lesing


Siste dag på Expo Osaka 2025 i Japan. For en reise!
Den 13 oktober, var det den sista dagen för Expo Osaka 2025. Att få representera Nordiska Paviljongens restaurang har varit ett ärofyllt uppdrag och en upplevelse jag tar med mig vidare i livet.

Frida Ronge
19. okt.1 min lesing
bottom of page